Kapcsolat gazdagítás

Szerintünk a kapcsolatok folyamatos gondoskodást, gazdagítást, színesítést igényelnek. Legyen szó akár barátságról, akár párkapcsolatról, akár családi viszonyokról, a stabil időszakokban ugyanúgy szükség van összetartozást erősítő, összehangoló, közös élményekre, mint a változások idején. A fordulókra, melyek idején alakul, változik a kapcsolat, érdemes előre együtt felkészülni a pároknak és családoknak. Ha megteszitek, az esküvő, a kisbaba születése, a gyermek iskolába lépése, a kamasszal való együttélés, a fiatalok kirepülése vagy a nagyszülővé válás mind-mind olyan életesemények lesznek, melyekben meglelitek egyéni és közös örömeiteket, s az együttes élmények erejét könnyedén közös alkotásokba tudjátok fordítani.

Abban hiszünk, hogy a kapcsolatok elmélyítéséhez, gazdagításához az együtt töltött időnél sokkal fontosabb az összehangolódás, a közös élmények megélése és a környezet visszajelzései.

Kapcsolat gazdagító programjaink résztvevői szokatlan hétköznapok és rendhagyó ünnepek keretében élheti át az összehangolódást, a közös játék örömét és olyan kipróbált-bevált élményeket, melyek hatását a társas lét erősíti.

Az élményvacsora, a családi kapcsolatgazdagítás, a párkapcsolat gazdagító élmény-programok akkor Nektek valók, ha szeretnétek belekóstolni, mit is ad, hogyan is működik, miként is mozgat pozitív érzelmeket a közös élmények ereje.

Azon vagyunk, hogy a nálunk megélt élmények, a velünk játszott játékok és a derűs, felszabadult jelenben-lét révén  sikerüljön kezedbe venni az életed fonalát, s a múltadból arany pillanatokat, jövődből pedig szép képeket fűzni rá.

Azt szeretnénk, hogy megérezd, átéld, kitapasztald, mitől jó dolog a saját bőrödben, a saját kapcsolataidban, a saját életedben élni.

Ha a párkapcsolatodat vágysz gazdagítani, ha a családi kötelékeidet kívánod erősíteni, vagy ha rendbe hoznál valamit, ami értékes, de most döcögve működik, jó helyen leszel nálunk.

Amikor gyermekkel érkeztek, előtte feltétlenül nézzétek meg együtt a Néznivalók/Albumok Kategóriát, s a kicsit (vagy nagyot) aranyhal etetésre, Bátorral való sétálásra vagy játékra hangoljátok. Így tehetitek a legtöbbet azért, hogy a találkozás a gyermek számára is jó élmény legyen.

Akkor is szívesen látunk, ha egyedül élsz vagy magányosnak érzed magad, és szeretnél örömök felé nyitni, derűsebbé, magabiztosabbá válni.

Találatok: 227