Küldetésünk

Kapcsolatgazdagító programjaink célja az emberi kapcsolatok értékének növelése, a kapcsolatokért való tenni vágyás fokozása, az emberek közötti összehangolt kommunikáció elősegítése. E cél érdekében tartunk kapcsolatgazdagító tréningeket, ennek érdekében rendezünk előadásokat, ezért szervezünk pároknak, családoknak, gyerekeknek szóló kapcsolat építő és erősítő programokat.

Nyitottak vagyunk mindazok felé, akik szeretnének aktívan tenni a számukra fontos kapcsolatokért, akik szeretnék megtalálni az egymás felé vezető utat.

Nyitottak vagyunk mindazokkal való együttműködésre, akik elfogadják szemléletünket és hajlandók erőforrást áldozni a jobban működő kapcsolatokért.

Hiszünk abban, hogy minden emberi kapcsolat érték. 
Hiszünk abban, hogy a kapcsolatok fennmaradásáért és harmonikus működéséért érdemes tenni, megéri rá erőforrásokat fordítani. 
Hiszünk abban, hogy a kapcsolatokat azon a szinten és olyan kereket között kell gazdagítani, mely az összehangolódás, a fenntartható együttműködés és az érzelmi kiegyensúlyozottság irányába hat.
Hiszünk abban, hogy a kapcsolatok gazdagítását szolgáló ráfordítások –  legyenek azok akár időbeli, akár anyagi, akár emberi energiákat igénylő ráfordítások – valódi értéket növelnek.

Ezért alkottuk meg a kapcsolatgazdagítást.

Találatok: 203