Dr. Baktay Zelka, Dr. Baktay Miklós: Horkolás (bővített kiadás)

2 500 Ft

A Baktay házaspár több mint húsz éve segít a hozzájuk forduló pároknak helyzetükhöz illő, testre szabott és praktikus megoldásokat találni. Náluk a terápia egy együttműködésre építő problémamegoldó folyamat, melynek során a változtatni vágyók saját erőforrásait tárják fel és mozgósítják.

Ezúttal a horkolás témaköréhez nyúlnak a tőlük már megszokott módon: párkapcsolati és családi rendszerben kezelik azt, ami mások szemében csupán csillapítani való testi tünet vagy kinevetni való zavaró mellékkörülmény.

Akinek a családjában a horkolás problémája jelen van, nagy eséllyel megleli a megoldást a könyvben. Akinél csendesen telnek az éjszakák, az az átfogó szemléletet, a felmerülő nehézségekhez való nyitott hozzáállást és a kreatív problémamegoldás módszereit tanulhatja meg a kötetből.

Leírás

A horkolás
Hogyan szabaduljunk meg tőle vagy hogyan éljünk együtt vele?

Szerző: Dr. Baktay Zelka és Dr. Baktay Miklós
Átdolgozott, bővített kiadás
Kiadó: Pszichogram – Rebann
Oldalak száma: 284
Borító: puha kötés, ragasztott
Méret: 15x21x1,5 cm
Súly: 375 gr
ISBN 978-963-89695-3-8
Megjelenés: 2019
Nyelv: MAGYAR

Amikor kézbe vettem a Horkolás könyvet, én csak aludni vágytam. Nem gondoltam, hogy párkapcsolati segítséget is kapok. Kipróbáltam néhány fogást a családon az ünnepek alatt, és olyan volt, mintha egy kapcsolatgazdagító hétvégén lennénk. A többiek nevében is köszönöm!”

„Kikeveredtünk a mélypontról, elengedtünk néhány régi hiedelmet, ennek köszönhetően végre kipihentük magunkat, és beüzemeltük az új rendszert. Működik!”

„Mást kaptam, mint amire számítottam. Sokat tudok a horkolásról és a kezelési lehetőségekről, mert magam is szakember vagyok. Szkepszissel vettem kézbe a könyvet: mit tudhatnak a pszichológusok? A tartalomjegyzékkel kezdtem, a teszttel folytattam. Az eredmények értelmezése kíváncsivá tett. Végigolvastam az elejéről. Megérte. Tűnődöm, mit tudhatnak még…”

„Jó volt olvasni a könyvüket, de még nem találtuk meg a megoldásunkat. Mikor jöhetünk?”

Találatok: 114