Dr. Baktay Zelka, Dr. Baktay Miklós: Életút (bővített kiadás)

4 000 Ft

Az Életút kézikönyv, a rendszerszemléletű evolúciós pszichológia keretében vizsgálja jelentős kapcsolataink mintázatait. A szerzők két éves országos párkapcsolati workshop-sorozata idején született anyag egybefoglalása – ennek megfelelően színes és sokrétű. Élményt, rátekintést, elméleti tudást és gyakorlati útmutatót ad valamennyi párkapcsolati szakaszhoz a megismerkedéstől a szülővé váláson át egészen az unokák önállósodásáig.

Talál benne olvasnivalót, aki más párok élethelyzetei és megoldásai iránt érdeklődik, aki rálátást szeretne és a miértekre kíváncsi, aki elméleti megközelítésre és racionalitásra vágyik, aki konkrét szempontrendszert és gyakorlati útmutatást keres, sőt, az is, aki csak egy gyors áttekintést igényel.

Érdemes a kötetet jól hozzáférhető helyen tartani, és mindannyiszor kézbe venni, amikor új életszakasz előtt állunk. Így ahelyett, hogy a változások mögött haladva csak reagálni tudnánk a helyzetekre, proaktívan megelőzhetünk egy sor törvényszerű, ám elkerülhető nehézséget.

Leírás

ÉLETÚT

Párkapcsolati szakaszok a megismerkedéstől a nagyszülőségig

Szerző: Dr. Baktay Zelka és Dr. Baktay Miklós

Átdolgozott, bővített kiadás
Kiadó: Pszichogram – Rebann
Oldalak száma: 566
Borító: puha kötés, ragasztott
Méret: 15x21x3 cm
Súly: 735 gr
ISBN 978-615-81271-1-0
Megjelenés: 2019
Nyelv: MAGYAR

„Öröm kézbe vennem és egyben látom annak a hosszú, de jó érzésekkel teli alkotó munkának az eredményét, aminek – hála Istennek – én is részese lehettem. Hiányoznak a találkozásaink!”

„Ajándéknak szántam az Életutat, de nekiálltam olvasni és onnantól akartam egyet a mi nappalink polcára is. Vettem egy másikat az ünnepeltnek. A reakciójából jöttem rá, hogy – ellentétben a többi könyvetekkel – ezt a kötetet senki sem veszi célzásnak, hiszen nem szeretői viszonyról, válásról vagy egyéb párkapcsolati krízisekről szól (már bocsánat!), hanem a normál élet napi dolgairól. Békésen figyel a polcon és türelemmel várja, hogy a megfelelő pillanatban beleolvassunk. Nem sürget, nem nyomaszt, nem kelt bűntudatot. Ez a gondolat úgy megnyugtatott, hogy azóta még három barátom megkapta ajándékba.”

„Olvastam már két könyveteket. Rászoktató hatásuk volt, ezért mohón csaptam a dupla vastag lehetőségre. Más, mint a többi, mégis nagyon ti vagytok! Az egyetlen panaszom, hogy egy teljes héten át hanyagoltam miattatok a kötelességeimet, egyszerűen muszáj volt az egészet végigolvasnom. Megint nem voltam mértéktartó… Jó, oké, tudom: örülni is kötelesség!”

„Az Életútban végre megtaláltam magamat. Rólam szól és hozzám, tisztán és egyszerűen. Remélem sorsom megengedi, hogy egyszer módszeresen, elejétől végig elolvassam. Most mindig azt keresem ki belőle, ami pillanatnyilag fontos számomra. Gratulálok hozzá!”

„Ötösre vizsgáztam az Életút segítségével! Köszönöm! V.Gy. főiskolás”

„Élvezet a képzésben dolgozni az Életúttal. Onnan indulunk, hogy megbeszéljük a történeteket és szinte maguktól bukkannak elő az emberi lelki fejlődés legfontosabb fókuszpontjai és az azokat leíró kulcsfogalmak. Ez az első olyan könyv, amelyben a pszichológiai tudás a tartalmon kívül az előadásmódban is tükröződik. Valódi emlékezetcsomagokat használ és a kis novellák füzére egyaránt segít az értelmezésben és az emlékezésben. Köszönet érte: Z.Gy. tréner ”

Találatok: 254

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.