Dr. Baktay Zelka, Dr. Baktay Miklós: Jövőnk könyve

3 500 Ft

A Baktay házaspár azt az ellentmondást oldja fel nászajándék könyvével, ami a fiatal párok mindent elsöprő lendülete és a válások felező hatása között feszül: a Minden rendben lesz! és a Szólhattatok volna! között mutat egy élhető teret.
A könyv egyik motívuma interjú egy lelkes fiatal jegyespárral, akik a teljes naivitás bájával tekintenek előre életükbe, gondolatban könnyedén megoldva a szülőség, a nagyszülőség és a nyugdíjas lét valamennyi élethelyzetét.
A könyv másik vonulata a Baktay házaspár párkapcsolati szakaszok törvényszerűségeit és tipikus életproblémáinak megoldási lehetőségeit feltáró írásaiból áll össze.
A harmadik szál a násznépé: a könyvet úgy szerkesztettük, hogy a meghívott vendégek között járjon körbe az esküvő előtt. A pár életének fontos szereplői pontos útmutatás szerint bejegyzéseket tesznek saját élethelyzetükről, tehát arról az életszakaszról, amiben éppen vannak. A bejegyzések egyik része nyilvános, másik része időkapszulába, azaz egy zárt borítékba kerül, melyet a pár akkor bonthat ki, amikor az adott életszakaszba lép.
A negyedik motívumot a jegyespár saját készítésű időkapszulái alkotják: üzenhetnek saját maguknak, gyermekeiknek, unokáiknak a távoli jövőbe
A könyv célja a két család egységének megteremtése, a közös identitás kialakulásának segítése. Ezen kívül valódi segítséget nyújt majdani új élethelyzetek kezelésében.

Leírás

Jövőnk könyve – Házasságra hangolva

Szerzők: Dr. Baktay Miklós, Dr. Baktay Zelka
Kiadó: Rebann
Oldalak száma: 145
Borító: keménytáblás, cérnafűzött
Méret: 14x21x1 cm
Súly: 285 gr
ISBN: 978-963-12-3371-1
Nyelv: MAGYAR

A könyv az útravaló jegyescsomag része, melyet házaságkötésre készülő párok kapnak.

Találatok: 143