Dr. Baktay Zelka, Dr. Baktay Miklós, Szabó Ágnes: Nárcisz-könyv (magánkiadás)

2 000 Ft

„Párkapcsolati terapeuta gyakorlatunk során több száz történetben láttunk tovalibbenni nárcisztikus személyiségzavarral élő embereket. Ez a legtöbb segítő szakmában előfordul. Van azonban tizenhat jól dokumentált esetünk, melyekben a sors kegyelméből a nárcisztikus személyiségzavarral élő fél is benne maradt a terápiás folyamatban. Követhettük sorsukat, kinyílt előttünk életük titkos ládikájának rejtett fiókjában őrzött kódolt kis sorskönyvecskéje, amit maguk sem olvastak még, hanem mindig csak írtak. Láttuk a párjuk döbbenetét, amint újra és újra szembesült a hihetetlennel. Az elképzelhetetlennel.
Ágnessel beszélgetve ezeket a döbbenetes pillanatokat igyekeztünk az olvasóközönség előtt újra átélni. Mi hálásak vagyunk, mert nekünk megadta az élményt. Reméljük, az Olvasó is így érzi majd.
Talán érdemes először ezt a beszélgetést olvasni. Ezzel érzelmileg megtesszük az első lépéseket a helyzet elfogadása felé. Ezután újra nekikezdve immár a keretes részek elméletibb tartalmára is nyitottak lehetünk.”

23 készleten

Leírás

Nárcisz könyv

Szerzők: Baktay Zelka, Baktay Miklós, Szabó Ágnes
Kiadó: magánkiadás
Oldalak száma: 176
Borító: puha kötés, ragasztott
Méret: 15x23x1 cm
Súly: 275 gr
Nyelv: MAGYAR

„Szerintem a könyv segíteni fog az NSZ-eseknek észrevenni a bennük síró gyermeket, és el fognak jutni hozzátok, hogy meg tudják őt vigasztalni a segítségetekkel. Nagyon köszönöm nektek, hogy az elsők között olvashattam a Nárciszkönyvet! Teli vagyok munícióval. :))”

„Elolvastam. Nagyon tetszik! Sajnos a lendület miatt a fiktív piros toll is kiesett a kezemből… Azt vettem észre, hogy a viszonyulásom a nárcisztikus személyiségzavarral élőkhöz –  ingadozik (mint a középparaszt, mondaná Édesapám). Ez is jellemző a közvéleményre, vagy csak rám?”

„Ágnessel a szövegből teljesen egyetértek, hogy a kémiát tanítani sokkal könnyebb, mint egy párkapcsolatot sikeresen menedzselni.”

 

Találatok: 254