Dr. Baktay Zelka, Dr. Szakács Zoltán: Horkolás (első kiadás)

2 000 Ft

Ha érezted úgy valaha, hogy a horkolás átok, mely rajtad vagy a párodon ül, esetleg az anyósodon, aki szerencsére csak néha húzza a lóbőrt a szomszéd szobában, akkor neked írtuk ezt a könyvet. Ha csak szőrmentén okoz életedben gondot a horkolás, ha úgy gondolod, nálad nem okoz apnoét, akkor tekintsd operett problémának, melynek segítségével szórakoztató módon ismerheted meg a modern orvoslás és pszichológia eszköztárát.
Akármelyikről legyen is szó, ha könyvünket olvasva úgy érzed szívesen foglalkoznál mélyebben a témával, keress meg bennünket, dolgozzunk együtt. Azon leszünk, hogy feltárjuk azokat az erőforrásokat, amelyek segítségével saját magad oldhatod meg a problémát, javíthatsz a közérzeteden, emelheted az életminőséged.
Ha nem vagy érintve a horkolás ügyében, tekintsd a témát butuska ürügynek, tanmesének, ami szemlélteti, belülről mutatja meg, hogyan is működik egy gyakorló pszichológiai műhely.
Ha viszont gyötör a horkolás, hamarosan mélyen átérzed, milyen jó, hogy megértjük a gondjaid, mennyire fontos, hogy komolyan veszünk…

Leírás

A horkolás – Hogyan szabaduljunk meg tőle vagy hogyan éljünk együtt vele?

Szerzők: Dr. Baktay Zelka, Dr. Szakács Zoltán
Kiadó: Dr. Baktay Bt.
Oldalak száma: 197
Borító: puha kötés, ragasztott
Méret: 14x19x1 cm
Súly: 220 gr
ISBN: 963-214-238-1
Nyelv: MAGYAR

Találatok: 90