Dr. Baktay Zelka, Dr. Baktay Miklós: Horkolás (e-könyv)

1 500 Ft

A Baktay házaspár több mint húsz éve segít a hozzájuk forduló pároknak helyzetükhöz illő, testre szabott és praktikus megoldásokat találni. Náluk a terápia egy együttműködésre építő problémamegoldó folyamat, melynek során a változtatni vágyók saját erőforrásait tárják fel és mozgósítják.

Ezúttal a horkolás témaköréhez nyúlnak a tőlük már megszokott módon: párkapcsolati és családi rendszerben kezelik azt, ami mások szemében csupán csillapítani való testi tünet vagy kinevetni való zavaró mellékkörülmény.

Akinek a családjában a horkolás problémája jelen van, nagy eséllyel megleli a megoldást a könyvben.  Akinél csendesen telnek az éjszakák, az az átfogó szemléletet, a felmerülő nehézségekhez való nyitott hozzáállást és a kreatív problémamegoldás módszereit tanulhatja meg a kötetből.

Leírás

Szerző: Dr. Baktay Zelka és Dr. Baktay Miklós
Átdolgozott, bővített kiadás
Oldalak száma (pdf): 284
Kiadó: Pszichogram – Rebann
ISBN 978-963-89695-4-5 (epub)
ISBN 978-963-89695-6-9 (pdf)
ISBN 978-963-89695-5-2 (mobi)
Megjelenés: 2019
Nyelv: MAGYAR

Olvass bele: e-pubpdfmobi

„Amikor kézbe vettem a Horkolás könyvet, én csak aludni vágytam. Nem gondoltam, hogy párkapcsolati segítséget is kapok. Kipróbáltam néhány fogást a családon az ünnepek alatt, és olyan volt, mintha egy kapcsolatgazdagító hétvégén lennénk. A többiek nevében is köszönöm!”

„Kikeveredtünk a mélypontról, elengedtünk néhány régi hiedelmet, ennek köszönhetően végre kipihentük magunkat, és beüzemeltük az új rendszert. Működik!”

„Mást kaptam, mint amire számítottam. Sokat tudok a horkolásról és a kezelési lehetőségekről, mert magam is szakember vagyok. Szkepszissel vettem kézbe a könyvet: mit tudhatnak a pszichológusok? A tartalomjegyzékkel kezdtem, a teszttel folytattam. Az eredmények értelmezése kíváncsivá tett. Végigolvastam az elejéről. Megérte. Tűnődöm, mit tudhatnak még…”

„Jó volt olvasni a könyvüket, de még nem találtuk meg a megoldásunkat. Mikor jöhetünk?”

 

Találatok: 102