Dr. Baktay Miklós: Módosult tudat (e-könyv)

1 500 Ft

A népszerű párkapcsolati terapeuta szokatlan utazásra invitálja novelláskötete olvasóit: a módosult tudatállapotok illékony és változékony világába. Szövevényes történeti szálak, nehezen kiismerhető jellemek és bejósolhatatlan fordulatok várják mindazokat, akik vállalják a kockázatot és elrugaszkodnak a racionálistól, hogy egy másik szinten találják meg ismét a realitást, a logikát és a következetességet.

Leírás

Szerző: Dr. Baktay Miklós
Oldalak száma (pdf): 224
Kiadó: Pszichogram
ISBN 978-615-81271-5-8
ISBN 978-615-81271-6-5 (epub)
Megjelenés: 2019
Nyelv: MAGYAR

Olvass bele: e-pubpdf

„Könnyű esti lecsengetésre számítottam, végül pirkadatig faltam a sorokat. Bár időnként nehéz olvasmány volt, nem tudtam letenni a könyvet. Csak még ezt az oldalt! – mondtam magamnak, miközben már régesrég elteltem. Érdekes, hogy mégsem feküdte meg a gyomromat… Az azért szerencse, hogy péntek este fogtam neki az olvasásnak, mert időnként még vasárnap is elbódított, amikor bevillant egy-egy kép.”

„Öröm volt bekukucskálni Zelka és Miklós párkapcsolatának kezdetébe – ha valóban ez történt. Ha mégsem: öröm volt bekukucskálni Miklós tudatának rétegeibe. Így is, úgy is köszönöm!”

„A novellák és a közöttük átkötő narrációk rendszerét felfedezve azt hittem, tudom, melyek a valóságos elemek és mi a fikció. Aztán belezavarodtam. Próbáltam újra felvenni a fonalat, mert szeretem a rendet, szeretem, ha tudom, mi miből következik, ha látom, mikor mire számíthatok. Mire a kötet végére értem, feladtam, hogy tudjam mi igaz és mi kitaláció. Helyette hagytam, csak hassanak rám a sorok, csak érezzek, csak sodródjak az árral. Számomra ez az élmény a Módosult tudat legértékesebb hozadéka. Hogy most tényleg elengedtem a kontrollt. Módosult a tudatom.”

 

Találatok: 374