Dr. Baktay Zelka, Dr. Baktay Miklós, Szabó Ágnes: Önimádók (e-könyv)

1 500 Ft

„A könyv megmutatja, hogy nem vagy egyedül, és együtt érez ugyan, de kimozdít az önsajnálatból és aktivál. Sőt, időnként olyan abszurd helyzetekbe visz, amik pont azért mókásak, mert a könyvből szerzett helyzeti előny révén, a látszat ellenére nálad marad az irányítás. Szóval nagyszerű könyv. Én most épp ezt élem meg. És titkon néha örülök, hogy egy Nárcisz tévedt az életünkbe és úgy feldúlta, hogy most aztán tényleg újra kell kezdenünk. Mintha most jött volna el az első lehetőségünk, hogy éljük a saját életünket a saját legjobb kedvünk és belátásunk szerint.”

„Számomra olyan lett, mint a Biblia. Bárhol felütöm, néhány mondat után megtalálom benne azt az üzenetet, amire épp akkor van szükségem.”

„Sokat olvastam a témáról az elmúlt másfél-két évben, de ennyire szépen felépített, rendszerezett, áttekinthető és érthető ismeretekkel egyik könyv sem ajándékozott meg. Ez még akkor is igaz, ha a könyvben haladva érzelmileg többször végigjártam a menny és pokol közötti utat, rengeteg szomorúsággal, kilátástalansággal, tehetetlenséggel találkozva. De egyre többször csillant meg előttem a remény, hogy lehet szép a jövő, és feltámadt bennem a küzdeni akarás, mert a népmesékben is mindig az igaz győz. Végül egyértelművé vált számomra: mindnyájunknak tenni kell…”

Leírás

Önimádók – Kezelési útmutató nárcisztikus személyiségzavarhoz
(a Nárcisz-könyv átdolgozott, bővített kiadása)
Szerzők: Dr. Baktay Zelka, Dr. Baktay Miklós és Szabó Ágnes
Kiadó: Rebann-Pszichogram
Oldalak száma (pdf): 308
ISBN 978-615-81271-7-2 (e-könyv)
Megjelenés: 2019
Nyelv: MAGYAR

Olvass bele: mobi – e-pubpdf

 

Találatok: 268